Rumah Belajar Phinisi [klik di sini]

Posted by : arick anjasmara Sunday, February 19, 2012

dasar setan kamera. gak pernah ada abisnya buat foto foto. sampe helipad aja buat objek.


awalnya, temen gua (gak usah disebut lah namanya) ngajak ke kantornya buat foto foto. niat banget sih foto di kantor -_- emang gak ada background lagi apa ?

yaudah gua nurut aja, bikin jadwal deh. sampe ketemu hari yang pas (sabtu, 18 februari 12) kemarin. oh iya gua jalan bertiga sama Nadia juga .

sampe udah di kantornya, nunggu temen "si setan kamera" ini dateng. gak lama kemudian dateng deh tuh temennya. langsung aja masuk ke kantor dia.

dipandu sama si satpam, dianter sampe ke lantai 25 *kalo gak salah* . dari situ naik tangga lagi. 

taraaa... gedung seperti tanpa atap, dan angin terasa begitu kencang menghempas tubuh ini . burung burung mengepakkan sayapnya begitu dekat (yang terakhir bohong).

helipad ... itu sebutannya, ada di gedung lantai paling atas, biasanya dipake kalo ada kecelakaan atau ada kejahatan di dalam gedung. setau gua sih gitu -_-

anginnya kenceng, ngeliat ke bawah pun pusing . (yang lagi galau jangan ke tempat ini ya, takut terjun bebas nanti)

udah gak ada malunya tuh setan kamera, buka baju, cekrak cekrik yang langsung foto aja. gua juga gak mau kalah dong, harus ikut berpartisipasi lah B-) 

ini dia pertempuran gua sama si setan kamera 

action pertama : mainin matahari 


mata lihat matahari
mata lihat matahari

bola semangat son goku
bola semangat son goku

romantis
belajar jadi cover FTV



action kedua : lompat lompat


breakdance
breakdance

foto lompat
gua takut kebawa angin kalo lompat -_- , akhirnya...

foto lompat sendiri
dia lompat sendiri sodara sodara


action ketiga : pamer ketinggian


@nalinazhia
*no comment buat yang ini :) *

arick nadia
*uhuk uhuk* kopi dan susu

sedang galau
mungkin dia galau karena sendirian :p


ya hampir 1 jam di sana. udah item juga muka berjemur langsung panas panas. lumayan lah menghibur dan nambah pengalaman di ketinggian. sekian, sampe ketemu di cerita berikutnya.

for last. ini cocok gak ya buat cover album ;;)


happiness is our relationship


uuu... mana tahannn...

{ 6 komentar... read them below or Comment }

  1. She took the stage name of Annie Oakley when she married sharpshooter Frank Butler and became known as "Little Sure Shot" Oakley Dispatch II Sunglass when she joined the Buffalo Bill Wild West Show.Annie Oakley Days Festival Activities at this year's Festival include a car show (on Sunday), historical bus tours (including a stop at Annie Oakley's grave site), a kiddie tractor pull, a talent show and presentations of an old time oakley half jacket polarized sunglasses melodrama ("Haunted Hijinks or The Ghastly Ghost of Dead Man's Gulch").Be sure to check out the Family Fun Games offered all three days. Games include a water balloon toss, sack races, a rollin' pin throwing contest, a pole throwing contest and a Super Farmer contest.And don't miss oakley boots the Annie Oakley Western Arts Showcase (held at the Coliseum) at the Festival featuring bullwhip, roping and knife throwing exhibition contests.
    With the exception of identical twins, no two people are alike. Our different body shapes, skin and hair make us unique, but also make finding clothes oakley standard issue and accessories difficult; not every style will work on everyone.Sunglasses are no exception. Some can rock the aviators and some can rock the oversized frames, but finding the perfect shades means finding frames that work with our face shapes.To find out the shape of your face, pull sunglass hut your hair back and outline your face on a mirror with a tube of lipstick.OVAL: The oval face is proportionally balanced, typically has high cheekbones and the forehead is wider than the chin. Almost any style will work, but wraparound, aviators and square frames accentuate this shape oakley sports sunglasses the best. Try limited edition Ray-Bans, designed by Graphic Designer, Fine Artist and Muralist Matt W. Moore, $189.95, sunglasshut.com.
    Several styling and coloring options exist for molded, rimless, and metal alloy frames for both men and women. Readers are also available and include a wrap around feature oakley c six sunglasses that adds protection from side glare, shielding the eye from flying debris and wind.For that classic and sophisticated look, Ray-Ban offers multiple options in the categories of color, pattern, design and styling, for men, women oakley gascan and children. These timeless sunglasses fit a wide range of lifestyles with their UV protection and glare resistant technology. Whether you are on the sports field, sealing a business deal, showcasing homes, running errands or just relaxing at home with the family, these iconic sunglasses will keep you in style.Are you looking to make a statement and add an exciting color to your wardrobe? Do you want driving glasses that reduce eyestrain and warby parker fatigue?

    ReplyDelete

Official Arickanjass

Arickanjass Followers

Komentar Terbaru

- Copyright © Arickanjass Blog! -Metrominimalist - Designed by Johanes Djogan - Edited by @arickanjass - Sitemap Arickanjass Blog!