Rumah Belajar Phinisi [klik di sini]

Posted by : arick anjasmara Sunday, October 23, 2011

something banget, dan agak speechless juga. hampir setengah bulan gak buka blog, tiba tiba liat blog udah kehilangan menu header -_-

header blog

ya, gua kehilangan menu HOME, SUPER KARDUS & SI TAPLAK, WHO AM I?, dan MIXTAPE. di mana di mana di mana? di mana dia? ternyata lenyap dari author themes nya. kenapa sih dihapus gitu?


gua coba searching di google, dan gua terus coba "akalin" gimana caranya biar bisa muncul lagi. namun apa daya, ilmu ku yang cetek ini gak bisa menggapainya *hiperbola* . caranya tinggal google, ya google menjawab. ternyata di template yang katanya gratis ini ada lisensi nya. itu ada di footer blog gua yang udah gua delete . jadi mereka (author) gak terima sama kelakuan gua. jadi menu header gua dihapus sama dia. jadi LO GUE END aja.

dari sini gua belajar, gimana caranya hargai sesuatu yang gratis. author cuma minta namanya dipajang aja, apa salah?

berhubung udah download ulang dan dipasang ulang di blog ini tetap gak muncul. mau gak mau harus diikhlasin hilang, hilang sudah hilang kau bersamanya. sebagai gantinya, menu header gua pindahin di sebelah kanan dengan judul Baca di Baca. keliatan kecil banget . dan blog ini jadi keliatan agka rumpang di bagian headernya.

kepikiran sih mau ganti tema. tapi udah bagus ini. sayangnya gua gak bisa apresiasiin kebaikan pembuat tema ini. thanks to jocasta.

{ 5 komentar... read them below or Comment }

  1. Collaborating for the second time, Maison Martin Margiela and Cutler & Gross are combining their unique style and expertise to create a new collection of sunglasses. Following a very successful first collaboration one bvlgari sunglasses year ago, they both reveal and assert an attention to detail that is based on powerful inspirations. The four new themes are madonna d&g sunglasses available in different designs which represent a distinct vision both from an aesthetic and comfort point of view. Amongst those are the karen walker super duper strength sunglasses Replica France, Temple, Rimless and Replica Turkey. Handmade in Italy, the collaboration is available in November at Maison Martin Margiela boutiques and police glasses in a selection of fashion and eyewear sales outlets.
    With its collection of sharp, stylish sunglasses that are all handmade in Italy, cartier glasses New York-based accessories label Illesteva has been making huge waves since its introduction back in 2009. Now, in what marks their first fendi mens sunglasses time they’ve collaborated with a retailer in Asia, Illesteva has teamed up with Hong Kong-based sunglasses boutique WOAW to redesign a version http://www.warbyparkersunglasshut.com of their popular Leonard 2 model in this transparent yellow colorway. Priced at $2,560 HKD (approximately $328 USD), the sunglasses are available daniel swarovski eyeglasses frames for purchase now through WOAW.Ashbury’s new range of sunglasses release with a simple yet effective rendition under the Crenshaw “Bryan Herman Black” cheap cazal sunglasses model.

    ReplyDelete

Official Arickanjass

Arickanjass Followers

Komentar Terbaru

- Copyright © Arickanjass Blog! -Metrominimalist - Designed by Johanes Djogan - Edited by @arickanjass - Sitemap Arickanjass Blog!